Sähköurakointi Oulu ja muu Suomi 

Teemme sähköurakoinnit Oulussa, Jyväskylässä, Vantaalla ja Espoossa ja koko Suomessa 100 % aikataulutakuulla asiakkaan toiveita kuunnellen. Olipa kyseessä pientalon, isomman asuinrakennuksen tai liiketilan uudisrakentaminen tai remontti, meiltä saat tarvittavan osaamisen aina suunnittelusta toteutukseen. Asiakkaanamme on erikokoisia yrityksiä yhden työntekijän rakennusyrityksistä Suomen johtaviin rakennusliikkeisiin. Toimintamme tärkeimpänä ohjaajana on asiakaspalvelulähtöisyys, jotta rakennuksen loppukäyttäjä tulee varmasti kuulluksi.

Sähköurakointi
Elenomin tiimi

Miksi valita Elenom? 

 • Aikataulumme pitävät 100-prosenttisesti – Urakkamme eivät ole koskaan myöhässä.  
 • Ajattelemme kaikessa loppukäyttäjää –Teemme taloa asukkaalle – emme rakennusliikkeelle. 
 • Siivoamme jälkemme huolellisesti – Jätämme työmaan lähtiessämme aina vähintään yhtä siistiksi kuin se tullessa on ollut! 

Elenom on toiminut jo usean vuoden ajan pientaloja rakentavan Lootustalon kumppanina sähköurakoinneissa Oulussa. 

“Yhteistyömme on niin saumatonta ja sujuvaa, että välillä tuntuu kuin olisimme samaa yritystä”

Lootustalo Oy, Ossi Karppinen

Näin sähköurakointi etenee

1. Suunnittelu

Hyvin toteutettu projekti alkaa aina huolellisella suunnittelulla. Suunnitteluvaiheessa tavoitteemme on toteuttaa asiakkaan unelmat, mutta myös tuoda omia ajatuksia vaikkapa eri tilojen valaistukseen. Erilaisilla valaisimilla ja valaistustyyleillä, esimerkiksi epäsuoralla valaistuksella, voidaan vaikuttaa paljon tilan tunnelmaan.

2. Sähköjohdotukset  

Toimitamme tarvittavat maakaapelit ja maadoituskuparit sekä mahdollisen ulkomittauskeskuksen tontille maanrakennustöiden aikaan. Maaurakoitsija peittää kaapelit sähköasemakuvan mukaisesti. Kun rakennuksen pohjatyöt ovat valmiit, käymme kytkemässä mahdollisen tonttikeskuksen tai työmaakeskuksen. Tämän jälkeen teemme mittarointipyynnön paikalliselle sähköverkkoyhtiölle, joka kytkee keskukseen sähköt päälle. Kun rakennuksen väliseinärungot on saatu pystyyn, on sähköjohdotuksen vuoro.

3. Sähkökalustus

Kun rakennuksen pinnat ovat valmiit ja kiinteät kalusteet asennettu, asennamme sähkökalusteet; pistorasiat, katkaisijat ja valaisimet, sekä sopimuksessa olevat kiinteät sähkölaitteet. Teemme laitteiston vaatimat käyttöönottomittaukset ja niiden dokumentoinnit, sekä opastamme asiakkaan sähkölaitteiden käyttöön.

Sähköurakointi

Pyydä tarjous sähköurakoinnista!

Vinkki: liitä tarjouspyyntöön rakennuksen suunnitelmia ja ajatuksia mahdollisesta sähköurakan sisällöstä, esimerkiksi: 

 • Pohjakuva 
 • Talon leikkauspiirustus 
 • LVI-suunnitelma 
 • Asemakaava 

Varovaisesti uskallamme sanoa hinnoista sen verran, että tavallinen omakotitalon sähköurakka ilman mitään erikoisuuksia liikkuu meillä yleensä noin 10 000–15 000 euron välillä. 

Palaamme asiaan ja voit jatkaa jutustelua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa!

Teemme sähköurakointia koko Suomessa, mm. alueilla:

 • Oulu
 • Jyväskylä
 • Espoo
 • Vantaa