Pienet sähkötyöt Oulussa ja muualla Suomessa

Teemme pienet sähkötyöt Oulun seudulla, Keski-Suomessa ja Uudellamaalla nopeasti ja joustavasti. Tarvitsetko kotonasi tai yrityksesi toimitiloissa sähköasentajan apua? Haluatko päivittää valaistusta energiatehokkaammaksi ja modernimmaksi, onko pistorasia viallinen tai onko aikomuksena uusia sähköjä esimerkiksi keittiöremontin yhteydessä? Pienessä ja suuremmassa tarpeessa tai ongelmatilanteessa olemme apunasi.

Pistorasian asennus.
Pienet sähkötyöt

Meiltä onnistuu niin pienet kuin suuretkin sähkötyöt

Haluamme olla apunasi kaikissa kodin pienissä ja suurissa sähkötöissä. Jos suunnittelet keittiö- tai kylpyhuoneremonttia, tai haluat vaihtaa kotisi sähkökomponentteja ja valaistusta uuteen, saat meiltä luotettavan ja nopean palvelun.

Remonttien yhteydessä pistorasiat ja valokatkaisijat sekä valaisimet vaihdetaan ulkonäöltään ja tekniikaltaan nykyaikaisiksi. Meiltä saat remontin yhteydessä vanhan sähköjärjestelmän turvallisen purkamisen ja uuden järjestelmän suunnittelun ja asennuksen. Suunnittelemme aina remontit asiakkaan tarpeen mukaisesti ja kustannustehokkaasti.  

Tuntihintamme sähkömiehelle on 50 eur + ALV, minimilaskutus 2 tuntia.

Esimerkkejä pienistä sähkötöistä

  • Kiukaan vaihto 
  • Pihavalojen asennus 
  • Pistorasioiden vaihto 
  • Valaistuksen päivitys

Sähkötöiden lisäksi teemme sähköurakointia ja asennamme ilmalämpöpumput Oulussa sekä Keski- ja Etelä-Suomessa.

Valaistuksen uusimisella energiasäästöjä 

Valaistuksen uusimisella toimitiloihin, taloyhtiöihin tai asuntoihin voi säästää valtavasti energiaa. Esimerkiksi loisteputkivalojen uusimisella nykyaikaiseen led-tekniikkaan voit säästää jopa 75 % valaistuksen energiakustannuksissa. Vaikka valaistuksen osuus sähkölaskusta ei yleensä olekaan valtavan suuri, valaistusremontti maksaa itsensä takaisin jopa parissa vuodessa! 

Uudella valaistuksella saadaan myös lisää valotehoa ja huoltovapautta. Toimitilan valaistuksen päivityksellä voidaan parantaa tehokkuutta ja turvallisuutta varmistamalla riittävä valaistus jokaiseen tilaan. Taloyhtiössä vanhojen pihavalojen vaihtaminen uuteen tekniikkaan parantaa käyttömukavuutta ja helpottaa arkea. Älykkäällä ohjauksella voidaan varmistaa, että valaistus on päällä ainoastaan tarvittavissa tiloissa tarvittavaan aikaan. Sähköasentajamme Oulussa ja muilla toimipaikoillamme auttavat mielellään myös valaistuksen suunnittelussa.

Lampun asennus.
Elenom

Tarvitsetko sinä tai yrityksesi yhteistyökumppania erilaisiin sähköistystöihin?  

Meiltä saat palveluja laajalti eri tarpeisiin. Sähköistämme yhteistyökumppaneillemme lämpöpumppu- ja energiaremonttien yhteydessä uusia laitteistoja. Meillä on pitkä ja laaja kokemus monenlaisten lämmityslaitteiden sähköistämisestä. Tarjoamme apua vanhojen laitteiden purkuun ja teemme samassa yhteydessä uudet tarvittavat sähkötyöt.

Teemme sähkötöitä mm. seuraavissa kaupungeissa:

  • Oulu
  • Jyväskylä
  • Espoo
  • Vantaa