Ilmalämpöpumppu asennettuna Oulussa ja koko Suomessa avaimet käteen -periaatteella 

Kaipaatko energiatehokkaampaa lämmitystä kotiisi tai liiketilaasi, tai helpotusta kesäheltelteisiin viilennyksen avulla? Me haluamme olla avuksi! Toimitamme ilmalämpöpumpun asennettuna Oulussa ja koko Suomessa avaimet käteen -periaatteella. Opastamme aina käyttäjän laitteen toimintoihin tehokkuuden maksimoimiseksi. Valikoimassamme on lähes kaikki alan valtamerkkien tuotteet, kuten Toshiba, Panasonic, Mitsubishi Electric ja Gree.

Ilmanlämpöpumppu asennettuna olohuoneen seinälle.
Toshiba ilmalämpöpumppu asennettuna seinään.

Miksi ilmalämpöpumppu on energiatehokas ratkaisu?

Kaikilla ilmalämpöpumpuilla pystyy viilentämään ilmaa, mutta osalla voi myös tarvittaessa lämmittää kotia. Voit säästää ilmalämpöpumpun avulla jopa 20–30 % lämmityskuluissa sähkölämmitteisessä kodissa. Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilmassa olevan lämpöenergian muuttamalla sen kylmätekniikan avulla lämmöksi. Koska laite puhaltaa lämmön suoraan sisäilmaan, ilmalämpöpumpun tuottama lämpö on tasaista ja samalla laite puhdistaa sisäilmaa. Parhaat ilmalämpöpumput takaavat toiminnan vielä jopa -30 pakkasasteessa. Olipa valintasi esimerkiksi Mitsubishi ilmalämpöpumppu tai joku muu, löydämme varmasti sinun tiloihisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.  

Olemme saaneet olla mukana jo yli tuhannessa ilmalämpöpumpun asennuksessa Vantaalla ja Espoossa sekä muualla Suomessa!

Miten asennus tapahtuu?

Ilmalämpöpumpun asennus onnistuu jokaiseen rakennukseen, jossa on sähköliittymä. Laitteen asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä ja yleensä asennus saadaan tehtyä työpäivän aikana. Asentajillamme on pätevyys niin kylmälaitetöihin kuin sähkötöihinkin, jolloin saat koko palvelun varmasti saman katon alta. Asennustyö ei myöskään haittaa normaalia asumista. Jos tilassasi on vanha rikkinäinen laite, puramme sen pois ja huolehdimme laitteen kierrätyksestä. Meiltä onnistuu myös ilmalämpöpumpun huolto.

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan ilmainen kartoituskäynti tai videopalaveri, ja suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu!

Ilmanlämpöpumppu.
Ilmanlämpöpumppu asennettuna oven yläpuolella.

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta

Valikoimamme ilmalämpöpumppujen hinnat kulkevat 1500 €-3000 € välillä. Osa laitteista on tarkoitettu ainoastaan viilennyskäyttöön, ja nämä laitteet yleensä sijoittuvat halvempaan osastoon. Tarvittaessa järjestämme hankinnallenne myös rahoituksen.  

Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat: 

  • laitteen teho
  • laitteen mahdolliset lisäominaisuudet, kuten erilaiset ilmanpuhdistimet ja etäohjausmahdollisuudet 
  • onko laite tarkoitettu ainoastaan viilennyskäyttöön vai myös lämmitykseen 

Laitteen valinnassa tarvitsemme tiedon tilasi tyypistä ja koosta, jotta osaamme tarjota riittävän tehokkaan ratkaisun. Tärkein tieto on siis asunnon pinta-ala. On myös hyvä mainita, jos tilassa on jotain erikoista, kuten poikkeuksellisen iso huonekorkeus. Iso huonekorkeus lisää viilennettävän tai lämmitettävän tilan kuutiomäärää ja on siksi oleellinen tieto. Jos tilassasi on tulisija, tarjoamme tietysti mallia, jossa on takkatoiminto. 

Liitä tarjouspyyntöön talosi pohjakuva ja tiedot nykyisestä lämmityksestä. Jatketaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa!

Tarvitsetko ilmalämpöpumpun asentajaa? Ota yhteyttä!

Toimimme Oulun lisäksi Etelä- ja Keski-Suomessa, mm. Jyväskylässä, Espoossa ja Vantaalla.